Click klik

Wednesday, November 16, 2011

Hari ketiga SPM

Assalamualaikum..
Hari ni hari ketiga peperiksaan SPM berlangsung. Tahun ni masih lagi menyerahkan diri untuk jadi pengawas exam. Boleh la claim-claim sket untuk shoping hujung tahun nanti hehe.
Al-kisahnya hari ni kena la jaga calon yang ambil exam kat hospital.  Tak la jauh sangat dari rumah.
Yang bestnyer, boleh duduk dalam bilik ada ekon lagi. Jaga dewan biasa panas sikit.
Yang lagi bestnyer, bilik tu dulu la Mia dan mama dia tidur selama seminggu masa Mia kena Chicken Pox dulu.
Imbas kenangan la pulops..hehe

Memang kesian la bila teringat Mia kena Chiken Pox dulu, sedih sangat.. Kecik lagi masa tu.. huhu..

Jom tengok gambar Mia masa sakit dulu..




Cian Mia.. Muka pun habis kena


Ni pulak belakang Mia. Teruk betul kenanya


Dua minggu lebih jaga Mia kat hosptal. Seminggu kat hospital Lipis, Seminggu lagi kat Hospital Temerloh.
Dah la time tu tengah sarat mengandungkan Wajdi.

Gambar ni kat Hospital Temerloh, Mia dah sihat sikit dah


Sekarang Mia dah sihat dah. Dah besar dah pun. 
Alhamdulillah




2 comments:

  1. cikgu jaga exam ek...dah besar mia ek

    ReplyDelete
  2. Jaga exam lagi tahun ni. Mia dah 4 tahun pun

    ReplyDelete

Terima kasih atas kata-kata anda. Komen anda sangat dihargai